ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό ο Φώσκολος!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Φώσκολο, τον διεθνή φουνταριστό που επιστρέφει στο «τριφύλλι».

Στον Παναθηναϊκό ο Φώσκολος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Φώσκολο.

Ο διεθνής φουνταριστός, που επιστρέφει στην ανδρική ομάδα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας, είναι γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου του 1995, έχει ύψος 1.97μ. και ζυγίζει 105 κιλά.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας!
Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας! 582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2015 – 2016 Υδραϊκός

2014 – 2015 Πανιώνιος

2011 – 2014 Παναθηναϊκός Α.Ο.

2007 – 2011 Ολυμπιάδα Πετρούπολης

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στο Τριφύλλι, ο 21χρονος πολίστας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφω στην ομάδα που αγαπώ, η οποία έχει ενισχυθεί πολύ φέτος, με στόχο να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος Σύλλογος με σπουδαία ιστορία και πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Οι οπαδοί βοηθούν με τη συμπαράστασή τους όλα τα τμήματα και η ώθησή τους σίγουρα είναι πολύ σημαντική προκειμένου να εκπληρώνονται οι στόχοι. Για το λόγο αυτό ελπίζω να βρίσκονται και φέτος στο πλευρό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.