ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δένει» τον κορμό του ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό επεξεργάζονται ήδη τα… μέτωπα ανανεώσεων στην ομάδα, με Ζέκα, Μπεργκ, Κουτρουμπή και Λέτο να βρίσκονται στο προσκήνιο.

«Δένει» τον κορμό του ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» θέλουν να «δέσουν» το βασικό κορμό τους, προχωρώντας σε επεκτάσεις ή ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών, που είναι σημαντικοί για το σύλλογο. Οι τέσσερις πρώτοι, είναι οι Ζέκα, Μπεργκ, Κουτρουμπής και Λέτο, με την κάθε περίπτωση να είναι ξεχωριστή.

Ο αρχηγός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 με το θέμα να οριστικοποιείται τον Αύγουστο. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και όλα δείχνουν πως εύκολα θα τελειώσει το θέμα, όπως και έγινε την προηγούμενη φορά, όπου ο Πορτογάλος είχε υπογράψει (τότε μέχρι το ’17).

Στα ίδια βήματα… βρίσκεται και ο Γιώργος Κουτρουμπής. Και αυτός (όπως και ο Ζέκα) θα μπορεί από τον Ιανουάριο να υπογράψει όπου θέλει (μέχρι το καλοκαίρι του ’17 δεσμεύεται και αυτός), με τον Παναθηναϊκό να θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του και να τον κρατήσει στην ομάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.204 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιο αργά και υπομονετικά βήματα, γίνονται στις υποθέσεις Μπεργκ και Λέτο. Ο Σουηδός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, ο Παναθηναϊκός θέλει, ο ίδιος θέλει, οπότε θεωρητικά, εύκολα μπορεί να προχωρήσει μια επέκταση. Σε κάθε περίπτωση όμως, η φετινή σεζόν θα είναι κομβική, ειδικά δε αν ο Παναθηναϊκός συμμετάσχει στους ομίλους του Europa. Αν ο Μπεργκ είναι σε καλή κατάσταση και παίξει καλά, πολύ πιθανώς να εμφανιστούν «μνηστήρες» και γι΄ αυτό το λόγο, στο «τριφύλλι» θα επιδιώξουν σύντομα (όχι άμεσα, αλλά στο προσεχές διάστημα) να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Μπεργκ.

Η υπόθεση Λέτο διαφοροποιείται ακόμα περισσότερο. Ο Αργεντινός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του ’18 και αυτός, ωστόσο τα χρόνια προβλήματα που έχει στα γόνατα, θα αποτελέσουν και το τελικό κριτήριο για την οποιαδήποτε απόφαση παρθεί.

Ο Λέτο είναι πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό, αλλά υγιής και έτοιμος. Αν δείξει φέτος πως έχει διάρκεια, έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα αυτά και είναι διαθέσιμος στο μεγαλύτερο κομμάτι της περιόδου, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πως θα γίνει κουβέντα επέκτασης του συμβολαίου του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.