ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Στο ύψος της η Ελλάδαρα

Ελλαδάρα για σπουδαία πράγματα. Μια εξαιρετική Εθνική ομάδα μπορούσε και τη νίκη κόντρα στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία, παραχωρώντας τελικά ισοπαλία 9-9 στο δεύτερο παιχνίδι της στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Στο ύψος της η Ελλάδαρα

H Eθνική μας παρουσίασε σαφώς ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ιαπωνία στην επίθεση, ενώ και η άμυνα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Σέρβοι πέτυχαν 13 γκολ κόντρα στους Ούγγρους.

Η Εθνική μας ξεκίνησε υποδειγματικά το παιχνίδι και με τον Κώστα Φλέγκα να δείχνει την ποιότητά του κατάφερε να προηγηθεί 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φουντούλη και με πολύ ωραίο γκολ του Ποντικέα στον παίκτη παραπάνω. Οι πλάβι εμφάνισαν αρρυθμίες στον παίκτη παραπάνω, με τον Φλέγκα να συνεχίζει τις αποκρούσεις. Οι Σέρβοι τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Φιλίποβιτς στο τελευταίο λεπτό του πρώτου οκταλέπτου.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.