ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Οι στημένοι πίνακες διαιτητών ξεχείλισαν το ποτήρι!

Τι προκάλεσε την οργή των τριών μεγάλων; Το SDNA φέρνει στο φως τους πίνακες διαιτητών που είναι στημένοι όπως τους ήθελε η εγκληματική οργάνωση. Μέσα τα στελέχη της και όσοι... ψηφίζουν Γκιρτζίκη!

Οι στημένοι πίνακες διαιτητών ξεχείλισαν το ποτήρι!

Πελατειακές σχέσεις με τις Ενώσεις έκανε η ΕΠΟ στον πίνακα διαιτητών Σούπερ Λίγκας, βάζοντας διαιτητές από φιλικές Ενώσεις και βγάζοντας διαιτητές από Ενώσεις που είναι στην αντιπολίτευση.

Το χθεσινό ρεπορτάζ του SDNA επιβεβαιώθηκε πλήρως και στο θέμα του Δ. Γκρούτση, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ και μέλος προερχόμενο από την ΕΠΟ στην επιτροπή ορισμού διαιτητών της Σούπερ Λίγκας.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.