ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥ ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ

Στη λίστα και ο Σάμπα (Vid)

Σε επαφή με τον Κρίστοφερ Σάμπα, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, παράλληλα με την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Δύσκολη λόγω κασέ η περίπτωση του θηριωδούς 32χρονου στοπερ.

Στη λίστα και ο Σάμπα (Vid)

Στον Παναθηναϊκό έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ωστόσο αν δεν προχωρήσει η υπόθεσή του, υπάρχει και το plan-b που ήδη εξετάζουν.

Οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, έχουν τσεκάρει τον 32χρονο Κονγκολέζο στοπερ, Κρίστοφερ Σάμπα, που μένει ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας και φέρεται να έχουν κάνει ήδη την πρώτη κίνηση τους.

Ο θηριώδης στόπερ (1,93 μ), αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον ήθελε από τότε που εργαζόταν στην Ίντερ, ενώ ήδη έχει γίνει και το ανάλογο «ψηστήρι» και από τον Μουμπάρακ Γουακάσο, που το έχει μεταφέρει τα καλύτερα για το σύλλογο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο μεγάλο «αγκάθι» στην περίπτωση του Σάμπα, αποτελεί το υψηλό κασέ του, καθώς ο πρώην αμυντικός της Ντινάμο, αμειβόταν με ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Στον Παναθηναϊκό όμως, δεν τα παρατούν και στην κρούση που ήδη έχουν κάνει, προσφέρουν στον παίκτη υψηλά μπόνους σε περίπτωση επίτευξης των στόχων και ευελπιστούν σε θετική απάντηση.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα έχει αρκετά «βαρύ» βιογραφικό, καθώς κατά το παρελθόν, έχει αγωνιστεί Χέρτα, Μπλάκμπερν, Ανζί και ΚΠΡ, ενώ είναι και 26 φορές διεθνής με την Εθνική του Κονγκό.

https://youtu.be/BRKvooAKYU8

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.