ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πατέρας ο Τελάντερ (Pic)

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η σύντροφος του Ράσμους Τελάντερ, με το Δανό στόπερ να μην κρύβει τη χαρά του μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

Πατέρας ο Τελάντερ (Pic)

Πατέρας ενός αγοριού έγινε για πρώτη φορά ο Δανός κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» Ράσμους Τελάντερ.

Συγκεκριμένα στο μαιευτήριο «ΡΕΑ», η σύντροφος του Τελάντερ, Σοφί Μοραντέγιο, έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί και μάλιστα διάλεξαν η γέννα να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, κάτι που δείχνει το πόσο ευτυχισμένοι είναι που βρίσκονται στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram ο Δανός αμυντικός…

Winston Strøm Thelander 💙👼🏼

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.062 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A photo posted by Rasmus Thelander (@thelander25) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.