ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ειδικό stand έξω από το «Π. Γιαννακόπουλος»

Ειδικό stand θα υπάρχει το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) έξω από το «Π. Γιαννακόπουλος», με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι.

Ειδικό stand έξω από το «Π. Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την Μπρόντμπι στη Λεωφόρο και έξω από το «Π. Γιαννακόπουλος», θα υπάρχει ειδικό stand, για όσους θέλουν να μάθουν σχετικά με τα προνόμια των μελών του Ερασιτέχνη, να ανανεώσουν τις κάρτες τους, καθώς και να προχωρήσουν σε εγγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου ότι αύριο Πέμπτη 18 Αυγούστου, ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Μπρόντμπι για το Europa League στις 21:00 στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης», από τις 18:00 θα υπάρχει ειδικό stand στην είσοδο του κλειστού «Π. Γιαννακόπουλος».

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκεί, όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα προνόμια των μελών, να ανανεώσουν τις κάρτες τους, καθώς και να προχωρήσουν σε εγγραφές. Παράλληλα, θα διατίθενται όλες οι κάρτες διαρκείας για τα ομαδικά αθλήματα, όπως επίσης και το “έξυπνο” πακέτο εγγραφής ή ανανέωσης μέλους και αγορά ενιαίας κάρτας διαρκείας με 100 ευρώ (αντί για 130 ευρώ).

Για όλες τις υπόλοιπες ημέρες, η εγγραφή νέων μελών, οι ανανεώσεις αλλά και η διάθεση των καρτών διαρκείας, πραγματοποιούνται κανονικά, στη γραμματεία του κλειστού γυμναστηρίου  «Παύλος Γιαννακόπουλος»,  Θύρα 7Α, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 160 (καθημερινά 12:00 – 20:00) τηλ. 210-6447861

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή μελών εδώ και για τις κάρτες διαρκείας εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.