ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Ενθουσιασμένος που είμαι εδώ»

Τον ενθουσιασμό για τη μεταγραφή στο «τριφύλλι», εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Κέι Σι Ρίβερς.

Ρίβερς: «Ενθουσιασμένος που είμαι εδώ»

Ο έμπειρος γκαρντ, μίλησε για το στόχο του Final-4 και τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνος, ώστε να δείξει ο Παναθηναϊκός Superfoods το τι μπορεί να κάνει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Οι οπαδοί μας έχουν ενέργεια, φαίνεται αυτό. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ.

Η Euroleague δεν θα είναι εύκολη, θα έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια και θέλω να βοηθήσω ώστε να επιστρέψουμε στο Final Four. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα φέτος. Θα πρέπει να κάνουμε πολλές εκτός έδρας νίκες και να προστατεύσουμε το γήπεδό μας. Θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας και αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε, είτε με έναν πόντο είτε με είκοσι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε: «Δεν θα είναι εύκολο να ”βρεθούμε” μεταξύ μας γρήγορα, θα πάρει χρόνο, δεν γίνεται σε ένα μήνα ή δύο. Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Δουλειά μου είναι να κάνω ό,τι μου αναθέσει ο προπονητής και να βοηθήσω όσο μπορώ για να έρθουν οι νίκες.

Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ. Η γυναίκα μου είδε κάποια βίντεο στο Youtube από τον κόσμο και εντυπωσιάστηκε, εγώ ξέρω πως θα είναι τα πράγματα αφού το έχω ζήσει ως αντίπαλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.