ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για την επιστολή της ΦΙΦΑ και οι αποφάσεις της Λίγκας!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, με την ΕΠΟ να ενημερώνει τις ομάδες λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας για την επιστολή της ΦΙΦΑ!

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για την επιστολή της ΦΙΦΑ και οι αποφάσεις της Λίγκας!

Νωρίτερα διαβάσατε για την επιστολή της FIFA στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με την οποία ζήτησε από την ΕΠΟ συνάντηση με την παρουσία όλων των ομάδων της Super League για να συζητήσουν για τη διαιτησία. Οι ομάδες ενημερώθηκαν από τον Τύπο για την ύπαρξη της συγκεκριμένης επιστολής και κάποιες εξ αυτών επικοινώνησαν με την ΕΠΟ, προκειμένου να την πάρουν στα… χέρια τους και να ενημερωθούν με λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.