ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναβάλει και το Κύπελλο ο Κοντονής!

Η ΕΠΟ όρισε διαιτητές για τα δύο προγραμματισμένα για τις 30 και 31 Αυγούστου ματς της 1ης φάσης του Κυπέλλου, όμως η παρέμβαση της Πολιτείας ήταν για ακόμη μια φορά άμεση, με τον Σταύρο Κοντονή να αποφασίζει την αναβολή και αυτής της διοργάνωσης!

Αναβάλει και το Κύπελλο ο Κοντονής!

Δύο ματς της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν προγραμματισμένα για τις 30 και 31 Αυγούστου και συγκεκριμένα τα Παναιγιάλειος – Σπάρτη και ΟΦΗ – Αχαρναϊκός, αντίστοιχα. Για αυτά τα δύο παιχνίδια, η ΕΠΟ έκανε κανονικά τους ορισμούς διαιτητών, στέλνοντας τον Γιώργο Μιχαϊλίδη στο Αίγιο και τον Σπύρο Σταθόπουλο στο Ηράκλειο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.