ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Παραιτούνται απ’ το προεδρείο της ΕΠΟ οι κατηγορούμενοι!

Διαβάστε στο SDNA την επόμενη κίνηση των κακουργηματικά κατηγορουμένων του ΔΣ της ΕΠΟ! Η παραίτηση και το... Plan B για να μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες.

Παραιτούνται απ' το προεδρείο της ΕΠΟ οι κατηγορούμενοι!

Ανήμερα της επίδοσης στην ΕΠΟ του βουλεύματος για την παραπομπή σε δίκη με βούλευμα του προέδρου της ΕΠΟ και πέντε μελών της Ε.Ε. με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, η ηγεσία της ομοσπονδίας όρισε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τρίτη 30/8 με βασικό θέμα όπως βλέπετε και στη σχετική φωτογραφία την “συμπλήρωση – ανασύνθεση του προεδρείου της Ε.Ε. της ΕΠΟ”.

Η κίνηση αυτή συνδέεται άρρηκτα με τη διαπιστωτική πράξη που θα γίνει από τον ΓΓΑ, Ιούλιο Συναδικό, μετά τις 9 Σεπτεμβρίου και με την οποία βάσει νόμου ο πρόεδρος της ΕΠΟ και τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε. θα είναι έκπτωτα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.