ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είδαμε τι έγινε και το 2010…

Στα φιλικά η ομάδα δεν έχει εντυπωσιάσει μα…και τι μ΄ αυτό;

Είδαμε τι έγινε και το 2010…

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ενθουσιάσει στα φιλικά που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός. Το 1-1 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (που ζήτημα να έχει φέτος 1.000.000 ευρώ μπάτζετ) δεν ενθουσίασε κιόλας τους φίλους των πρασίνων λίγες μέρες πριν τη μετωπική με τον Άγιαξ και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Βέβαια και προ εβδομάδων το 0-3 από την Ομόνοια στην Κύπρο χτύπησε καμπάνες, ώρες πριν το κλαμπ αντιμετωπίσει την Μπρόντμπι. Το προπονητικό τιμ έχει βγάλει συμπεράσματά από αρχές Ιουλίου αν και κάμποσα αποτελέσματα προκάλεσαν απορίες όπως ο αγώνας του Σαββάτου (ακόμα κι αν ο αντίπαλος έχει παίκτες «ψημένους» στη Σούπερ Λιγκ-Διούδης, Τάτος, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ρόβας, Ντούνης). Ή το 2-2 με την Άαχεν την 1η Ιουλίου, με τους Γερμανούς ν’ αγωνίζονται στην… Δ΄ κατηγορία της χώρας τους.

Ακόμα κι η νίκη με 2-0 επί των ερασιτεχνών της Σιλφόλντε –στην οποία ο ΠΑΟΚ έριξε μια ντουζίνα τέρματα αργότερα- αντιμετωπίστηκε με ειρωνικά χαμόγελα κυρίως λόγω της εμφάνισης του Ολλανδού γκολκίπερ, Νικ Γκρίες, ο οποίος πλησίαζε τα…100 κιλά (!!!)

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά είναι όλα. Το καλοκαίρι του 2010 η ομάδα –προερχόμενη από την κατάκτηση του νταμπλ, με την απόκτηση Μπουμσόνγκ, Γκοβού, Λουίς Γκαρσία να εκτοξεύουν τον πήχη τον προσδοκιών- «πέταγε» στα φιλικά με Ίντερ, Μίλαν αλλά στα επίσημα ματς αδυνατούσε να νικήσει εντός έδρας τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό. Επιπλέον το καλοκαίρι του 2013 οι «τεσσάρες» έπεφταν σύννεφο (Ελάζιγκσπορ, Βαλενσιέν), η ήττες έρχονταν ή μία πίσω από την άλλη (Γάνδη, Νόριτς ως κι από την Παναχαϊκή της Β΄ εθνικής) κι όμως στο τέλος της χρονιάς ο νεανικός ΠΑΟ ήταν κυπελλούχος, έχοντας παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, ειδικά στο β΄ μισό του πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.