ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάλι… αήττητος ο Διούδης

Τρεις φορές έπαιξε τον τελευταίο χρόνο με τον ΠΑΟ ο τερματοφύλακας του Άρη και δεν έφυγε ποτέ χαμένος από το τερέν.

Πάλι… αήττητος ο Διούδης

Σταθερός ήταν ο Σωκράτης Διούδης στο φιλικό του Σαββάτου κάνοντας αρκετούς ν’ απορήσουν πως ένας τόσο ταλαντούχος πορτιέρο δέχτηκε να παίξει σε χαμηλότερη κατηγορία ακόμα κι αν ανήκει σε μια απ’ τις ιστορικότερες ομάδες της χώρας.

Ο γκολκίπερ του Άρη μπήκε στο πράσινο στόχαστρο το καλοκαίρι αλλά ο προπονητής αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που στο κάτω κάτω ήρθε με περγαμηνές στην Ελλάδα, ως ενεργό μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων της Γερμανίας.

Ο Διούδης προερχόταν από «γεμάτη» σεζόν στον Πανιώνιο (21 συμμετοχές), ηταν καλός πέρσι όσες φορές έπαιξε με τον ΠΑΟ (τρομερός στο 0-0 της Λεωφόρου, θετικός και στα πλέι-οφ με το ματς να λήγει 1-1 στη Ν.Σμύρνη), θα μπορούσε ν’ ανεβάσει κατακόρυφα τον συναγωνισμό με τον Στιλ στις προπονήσεις και το τριφύλλι να έχει το κεφάλι του ήσυχο αντί π.χ να εξετάζει περιπτώσεις 39χρονων (Ντε Σάνκτις) ή πανάκριβων (σαν τον Καρίσο της Ίντερ) ή παντελώς άγνωστων τερμαφουλάκων (όπως ο Βραζιλιάνος που δοκιμάστηκε μια βδομάδα στο «Καλαφάτης»).

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.