ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το μήνυμα του Καλάθη στον Διαμαντίδη

«Μήτσο, ευχαριστούμε…»

Ο Νικ Καλάθης φοίτησε στο σχολείο… Διαμαντίδη και λίγες μέρες πριν το μεγάλο τουρνουά, προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού, τον ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό Superfoods.

«Μήτσο, ευχαριστούμε…»

Ο νέος αρχηγός της ομάδας, ευχαριστεί τον παλιό… με τον Νικ Καλάθη να στέλνει το δικό του μήνυμα στον «3D».

Όσα είπε στην «Πράσινη» ο Νικ Καλάθης:

«Θα είναι ένα σπουδαίο διήμερο, τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Διαμαντίδη. Οι κορυφαίες ομάδες έρχονται στο ΟΑΚΑ για να τον τιμήσουν και όλα θα είναι φανταστικά. Και για εμάς και για την ομάδα και τον κόσμο, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πούμε ένα ευχαριστώ στον Μήτσο για όσα προσέφερε στον Παναθηναϊκό σε όλα αυτά τα χρόνια».

Για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Ξεκινάμε μια σειρά φιλικών αγώνων. Κάναμε πολλή προπόνηση στο Καρπενήσι και είναι πολύ καλό για εμάς που ξεκινάμε τώρα να δίνουμε αγώνες. Έχουμε δύο φιλικά με την Κύμη και το Λαύριο και εν συνεχεία το σπουδαίο τουρνουά για τον Διαμαντίδη. Θα είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για τον Μήτσο και θα είναι μια πραγματική γιορτή για όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε κόντρα σε μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη χορηγία του Παναθηναϊκού Superfoods είπε: «Και για εμάς και για τον ΟΠΑΠ είναι μια μεγάλη στιγμή, μια σπουδαία συνεργασία. Είναι πολύ καλό από όλες τις απόψεις, ενώ το ίδιο συμβαίνει και από την αντίθετη πλευρά, αφού είναι πολύ σημαντικό για τους ίδιους για λόγους πρεστίζ. Είμαστε μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Euroleague τα τελευταία 20 χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τους… κουβαλάμε στις φανέλες μας. Μακάρι να τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.