ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέλει να «βρεθούν» οι παίκτες μεταξύ τους

Τον Εξάστερο δεν τον έπαιρνε να περιμένει καιρό για «τεσσάρι» αφού το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας επιτάσσει ετοιμότητα από το… φθινόπωρο.

Θέλει να «βρεθούν» οι παίκτες μεταξύ τους

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να περιμένει λίγο καιρό ακόμα για την μεταγραφική πινελιά στη θέση «4», αναμένοντας τι θα προκύψει από «κομμένους» στο ΝΒΑ.

Το τελευταίο επικοινωνιακά ίσως έκανε «γκελ» στον κόσμο (που… μούδιασε έπειτα από συμφωνία με παίκτη της εν ενεργεία πρωταθλήτριας Ευρώπης) όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ευνοούσε το προπονητικό τιμ που θέλει να δει τους παίκτες να «βρίσκονται» εβδομάδες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Φέτος το σύστημα διεξαγωγής της Ευρωλίγκας έγινε πιο απαιτητικό, μέχρι πρότινος την πρώτη φάση οι ομάδες «χαλάρωναν», ανεβάζοντας ρυθμούς αργότερα για να πάρουν πλεονέκτημα έδρας ενόψει προημιτελικών.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα όλα τα αποτελέσματα μετρούν στην τελική κατάταξη, έτσι άπαντες θα είναι στην πρίζα από τον Οκτώβρη, σκεφτείτε τον ΠΑΟ που με τόσους καινούργιους παίκτες είναι φυσιολογικό ν’ αντιμετωπίσει θέματα ομοιογένειας στην αρχή γι αυτό και ο κόουτς ήθελε να κλείσει τις εκκρεμότητες με τους υπό μεταγραφή αθλητές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.