ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύσκολο το έργο Γιαννακόπουλου, Κότσαρη

Πρέπει να πασχίσουν για να γίνουν βασικοί οι (δανεικοί) γκολκίπερ του ΠΑΟ.

Δύσκολο το έργο Γιαννακόπουλου, Κότσαρη

Άραγε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, Κώστας Γιαννακόπουλος, Κωνσταντίνος Κότσαρης θα επανέλθουν ως βασικοί κάτω από τα δοκάρια των ομάδων τους στην Κύπρο; Οι ταλαντούχοι πορτιέρο έχουν δοθεί με μορφή δανεισμού σε Άρη Λεμεσού, Ομόνοια (ο δεύτερος αντιμετώπισε το τριφύλλι στο προ εβδομάδων φιλικό) αλλά ακόμα δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο πρώτος βλέπει την πλάτη του θεόρατου Βραζιλιάνου, Γκότφρεντ  Γκολζ που αντικρύζει τον κόσμο από τα 2.04 μέτρα κι έχει βάρος 94 (!!!) κιλά. Για τον Κότσαρη η καθιέρωση είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού μπροστά του έχει τον διεθνή τερματοφύλακα, Κώστα Παναγή που στα 21 του έπαιξε βασικός στην Ανδρών στο χθεσινό 0-3 των Βέλγων επί των «κουμπάρων» για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο μικρός εμπιστεύτηκε την παρουσία Νταμπίζα, Αγριόγιαννη (από τους κορυφαίους γυμναστές τερματοφυλάκων που παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟ) κι αποφάσισε να μεταναστεύσει αφού στο Κορωπί δεν θα έπαιρνε ευκαιρίες, ο Αντρέα Στραματσόνι είχε εξαρχής στο νου του το ντουέτο, Στιλ-Κοτσόλη γι αυτό πρότεινε την περασμένη σεζόν την ανανέωση του συμβολαίου του βετεράνου πορτιέρο!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.