Μπάσκετ

Να μην γίνουν ξανά «μπαλώματα» το καταχείμωνο

Πάντα επί Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο ΠΑΟ προχωρούσε σε ενισχύσεις τον καιρό που οι βασικοί ανταγωνιστές είχαν ήδη αναπτύξει αυτοματισμούς.

Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη μεσούσης της περιόδου για να φέρει αθλητές (Κάρι, Γκουίν, Ράιτ, Λαουάλ, Κούπερ, Μόργκαν, Χέινς, Ουίλιαμς, Χάντερ) για την τελική ευθεία της χρονιάς.

Σε κάποιες περιπτώσεις (Κάρι, Ράιτ) τα παιδιά βοήθησαν να κατακτηθούν τίτλοι μα το πλεονέκτημα γι αυτούς ήταν ότι εντάσσονταν σ’ ένα δομημένο σύνολο με αξιόπιστη φιλοσοφία μέσα στην οποία «απορροφήθηκαν», προσφέροντας άμεσα.  Με μοναδικό ερωτηματικό την προσθήκη ενός ακόμα γκαρντ ο τωρινός Παναθηναϊκός δείχνει έτοιμος να πορευτεί ως έχει απ’ την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς κάτι που θα είναι…πρωτοφανές επί εποχής Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπου πάντα προέκυπτε η ανάγκη για μεταγραφές!

Το τριφύλλι έχει τις σκοτούρες του μετά την απόσυρση του αρχηγού του, το τελευταίο που χρειάζεται είναι ν’αλλάζει «σασί» κάθε τρεις και λίγο.

Πέρσι το πλάνο με τους Σέρβους δεν απέδωσε, δίχως να παίρνεις ενέργεια, σκορ από τις θέσεις «3», «5» ήταν επόμενο να γίνει αλλαγή «τσιπ» στο καταχείμωνο εκεί που οι βασικοί ανταγωνιστές είχαν ήδη βρει αυτοματισμούς.

Exit mobile version