ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3

Χάθηκε η μπάλα

Εξαιρετικό ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό που καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τον Λεβαδειακό και με το τελικό 3-0 ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα. Λεντέσμα(8'), Γουακάσο(37') και Λέτο(74') οι σκόρερ στην καταπράσινη Λιβαδειά.

Χάθηκε η μπάλα

Το ματς

Στο 1′ ο Λουντ μπήκε στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα και ο Μπεργκ σκόραρε. Το γκολ δεν μέτρησε, ορθώς αφού ο Σουηδός ήταν σε θέση οφσάιντ. Η φάση, όμως, ήταν το… μήνυμα. Ο Παναθηναϊκός πήγε στη Λιβαδειά για να τελειώνει από νωρίς με τον Λεβαδειακό. Για να δείξει από τα πρώτα κιόλας λεπτά του νέου πρωταθλήματος πως θα κάνει τα πάντα για να υλοποιήσει την “απαίτηση” της εξέδρας. “Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ”.

Παίζοντας ορθολογικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με τη μπάλα στο έδαφος και ψάχνοντας συνεχώς την κάθετη πάσα, οι παίκτες του Σραματσόνι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8′. Ο Λουντ με κάθετη πάσα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Μπεργκ, αυτός ανατράπηκε καθαρά από τον Μαχαίρα, πέναλτι, Λεντέσμα, 0-1. Στις εξέδρες, που από πολύ νωρίς θύμιζαν… Λεωφόρο, είχε ξεκινήσει ήδη το πρώτο πάρτι της σεζόν. Και συνεχίστηκε μαζί με το πάρτι του Παναθηναϊκού εντός αγωνιστικού χώρου, με τον Λεβαδειακό να έχει τον ρόλο του… καλεσμένου, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

ÃÏÕÁÊÁÓÏ ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ LEVADIAKOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Ο Μπεργκ στο 13′ και ο Γουακάσο στο 22′ απείλησαν για το 2-0, το οποίο ήρθε στο 36′ με τη μεταξύ τους συνεργασία. Ο Ζέκα σέντραρε από αριστερά, ο Μπεργκ στο δεύτερο δοκάρι γύρισε με το κεφάλι για τον Γκανέζο, ο οποίος σε κενή εστία ουσιαστικά… τελείωσε το ματς. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε και… σκεφτείτε τα πιο δύσκολα με τον Αγιαξ την Πέμπτη.

ÃÏÕÁÊÁÓÏ ÆÅÆÉÍÉÏ ×ÏÕËÔ ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ LEVADIAKOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Ο Παναθηναϊκός μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο με το ίδιο κέφι για να χαρίσει στον κόσμο του γκολ και θέαμα. Ο Λεβαδειακός ευτύχησε να έχει σε καλή βραδιά τον τερματοφύλακά του, Ναμάσκο, διαφορετικά θα… φλέρταρε με πραγματικό διασυρμό και ίσως με τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του από τον Παναθηναϊκό. Ο Στραματσόνι έκανε το χατήρι της εξέδρας, βάζοντας στο γήπεδο τον Λέτο κι εκείνος τους έκανε ακόμα μεγαλύτερο χατήρι. Στο 74′, έπειτα από έναν ακόμα – από τους πάρα πολλούς – συνδυασμούς που έβγαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Μπεργκ πέρασε κάθετα στον Μέστο, εκείνος έβγαλε σέντρα “πάρε – βάλε” στον Λέτο, που σε κενή εστία έγραψε το 3-0.

Ο Στραματσόνι βρήκε την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές στο φινάλε, ο Εμποκού πήρε την κι εκείνος την ευκαιρία για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο πολύ μεγάλο ματς της Πέμπτης με αντίπαλο τον Άγιαξ. Ενα ματς στο οποίο ο Παναθηναϊκός πηγαίνει αήττητος σε πέντε έως τώρα επίσημα παιχνίδια στη σεζόν, έχοντας σημειώσει δέκα γκολ σε αυτά κι έχοντας δεχτεί μόλις ένα.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο – Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες – Καλτσάς, Μαχαίρας (46’ Καραχάλιος), Ζεζίνιο – Γιακουμάκης (82’ Παππάς), Μπελγκαζουανί (65’ Βασιλείου), Μάντζιος.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ – Μέστο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουλτ – Λεντέσμα (76’ Βιγιαφάνιες), Ζέκα- Ιμπάρμπο (87’ Εμποκού), Λουντ (66’ Λέτο), Γουακάσο, Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ