ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το…γούρι του «Ίμπα»

Ο Κολομβιανός κοιτάζει στην ...εξέδρα κάθε φορά που η ομάδα του κερδίζει πέναλτι.

Το...γούρι του «Ίμπα»

Προφανώς το έχει για γούρι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο να μην κοιτά την εκτέλεση πέναλτι κάθε φορά που ο ΠΑΟ κερδίζει την εσχάτη των ποινών. Την εξέδρα παρακολουθούσε ο Κολομβιανός την ώρα που ευστοχούσε ο Κριστιάν Λεντέσμα, το ίδιο είχε γίνει και με την Μπρόντμπι.

Ο διεθνής στράικερ ήταν καταλυτικός στο να πραγματοποιήσει η ομάδα το κορυφαίο της ημίχρονο εδώ και πολλά χρόνια, ασχέτως αν δείχνει λίγο ατομιστής. Το γερό σκαρί του, η επιτάχυνση κι η κοφτή ντρίμπλα που διαθέτει δεν αφήνει τους στόπερ να επικεντρωθούν στον Μπεργκ κάτι που μεγαλώνει τους χώρους δράσης του Σουηδού με ότι σημαίνει αυτό για ένα «εννιάρι» που ξέρει τη μπάλα επιτελικού χαφ.

Τους είδαμε για μια ακόμα φορά να παίζουν σε κοντινή απόσταση ο ένας με τον άλλο τραβώντας με τις κινήσεις τους τα μπακ, κάτι που έφερε κίνηση στην πλάτης της άμυνας του Λεβαδειακού από τα άκρα (εξαιρετικοί Χουλτ, Μέστο, Γουακάσο), από τον άξονα με τον πολύ ανεβασμένο Λουντ να κάνει πάλι τις «ποδιές» του (υπέφερε ο Καλτσάς) με τον «μαέστρο» Λεντέσμα να κρατά την μπαγκέτα  μοιράζοντας παιχνίδι.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.