ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τουρνουά αστέρων… (Pic)

Ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει τουρνουά 3on3 με συμμετέχοντες τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Τσαρτσαρή, Δήμο Ντικούδη, Βασίλη Σπανούλη και Θοδωρή Παπαλουκά και άλλων αστέρων!

Τουρνουά αστέρων… (Pic)

Σούπερ τουρνουά διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας! Το πρώτο «Glyfada 3 on 3 International Tournament» θα διεξαχθεί στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τουΕλληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), τουΣυνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), με τη συμμετοχή των κορυφαίων ελλήνων παικτών!

Το εν λόγω τουρνουά, θα καλύψει τηλεοπτικά η κρατική τηλεόραση.

fb_cover

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.