ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Νίκλας Χουλτ

Χουλτ: «Να κερδίζουμε συνέχεια…»

Όσες περισσότερες νίκες για τον Παναθηναϊκό, τόσο πιο πιθανό να φτάσει η ομάδα στους στόχους της, είναι το… στοίχημα για τον Νίκλας Χουλτ.

Χουλτ: «Να κερδίζουμε συνέχεια…»

Ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νίκη των «πράσινων» επί του ΠΑΣ, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είναι απαραίτητος.

Όσα είπε ο Νίκλας Χουλτ:

Για την αναμέτρηση με ΠΑΣ:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ πολύ καλά . Παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα αλλά μετά την αποβολή του τερματοφύλακα, ήταν εύκολη υπόθεση η νίκη για μας. Ήταν σημαντικό να προσφέρουμε θέαμα στους οπαδούς μας και να τους δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά».

Για τους οπαδούς της ομάδας:

«Είναι πολύ σημαντική η στήριξη των οπαδών μας. Είναι συνέχεια δίπλα μας κι αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε 11 παίκτες στο γήπεδο και όταν παίζουμε εντός έδρας είναι σαν να παίζουμε με 12, μιας και οι οπαδοί μας, δίνουν ενέργεια και δύναμη σε μας. Η παρουσία τους λοιπόν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους προσωπικούς στόχους και τους στόχους της ομάδας γενικότερα:

«Είναι δύσκολο να θέσεις κάποιους προσωπικούς στόχους, μιας και είμαστε ομάδα και είμαι μέρος της ομάδας κάθε μέρα και σε κάθε παιχνίδι. Έτσι θα μπορέσω να βελτιωθώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δουλεύω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται μέσα στη σεζόν. Έτσι μόνο θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.