Ερασιτέχνης

Φιλική νίκη 3-0 επί του Πορφύρα

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 24/9, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. επικράτησε με 3-0 του Α.Ο. Φ. Πορφύρα, στο κλειστό του Μετς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

« Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 24/9, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. επικράτησε με 3-0 του Α.Ο. Φ. Πορφύρα, στο κλειστό του Μετς.

Ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Καζάζης, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να βγάλει συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που πλησιάζει. Όπως φάνηκε από το παιχνίδι, η ομάδα “δένει” και αρχίζει να αποκτά ομοιογένεια, με τις αθλήτριες να βγάζουν καλές συνεργασίας και φάσεις, όπως δουλεύονται στην προπόνηση. Μοναδικές απουσίες για τον τεχνικό του Τριφυλλιού, η Λίτσα Μερτέκη και η Χαρά Παπαδοπούλου, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα. Οι δύο παίκτριες αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα, ενώ την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την Θέτιδα Βούλας, στη Βούλα, στις 21:00.

Τα σετ: 25-16, 25-16, 25-15, ενώ έπαιξαν κι ένα 4ο, που έληξε 25-12.

 Για Παναθηναϊκό Α.Ο.  αγωνίστηκαν οι: Χρυσομάλλη, Κάστανου, Φιλντ, Κωνσταντινίδου, Ρίτσι, Πολ και Ρόγκα (λίμπερο) και οι Καρπουζά,  Λαγουδάκη και  Καββαδία».

Exit mobile version