ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αντρέα Στραματσόνι

Στραματσόνι: «Άλλο ματς αν μετρούσε το γκολ»

Στη σημασία που θα είχε στην εξελιξη του αγώνα, αν μετρούσε το γκολ, στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.

Στραματσόνι: «Άλλο ματς αν μετρούσε το γκολ»

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στην επίμαχη φάση, είπε πως ήταν ξεκάθαρη και δεν υπήρχε κανένα off side, ενώ αναφορικά με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του, είπε πως δεν ήταν αυτός που  ήθελε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη φάση του ακυρωθέν γκολ:

«Η φάση αυτή, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, θα μπορούσε να αλλάξει συνολικά τη ροή του παιχνιδιού. Ήμουνα σε θέση που είχα ξεκάθαρη εικόνα και φυσικά δεν υπάρχει οφσάιντ. Το είπα μετά το τέλος του αγώνα στους διαιτητές, και παραδέχθηκαν ότι ίσως έγινε λάθος. Δεν λέω ότι θα είχαμε κερδίσει αλλά θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα:

«Σήμερα δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε. Η απώλεια των βαθμών θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια, το είπα και στους παίκτες μου μετά το παιχνίδι. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα με τις αλλαγές, αλλά αυτό δεν συνέβη».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Ουάρντα:

«Σήμερα ήρθαμε εδώ για να παίξουμε με τον Παναιτωλικό κι εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.