ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

«Να παίζουμε δύο μέτρα πιο πίσω για να μετράνε τα γκολ;»

Ο Μάρκους Μπεργκ, σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε εξοργισμένος με την λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του β΄ βοηθού Λάμπρου στο Αγρίνιο

«Να παίζουμε δύο μέτρα πιο πίσω για να μετράνε τα γκολ;»

Στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ο επόπτης Λάμπρου, σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ στον Σουηδό. Στη συγκεκριμένη φάση ο Παναθηναϊκός σκόραρε, με το γκολ όμως να ακυρώνεται. Στο «πράσινο» στρατόπεδο ήταν έξαλλοι με τον βοηθό. Την ίδια στιγμή εξοργισμένος ήταν και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη φάση!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στις αθλητικές εφημερίδες:

«Δεν ξέρω τι να πω. Ίσως θα πρέπει να παίζουμε δύο μέτρα πιο πίσω από την αντίπαλη άμυνα την επόμενη φορά για να μετρήσει. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία παιχνίδι. Είναι εξοργιστικό, αλλά τι να πω; Ας μιλήσω καλύτερα για το παιχνίδι».

Όσο για το ματς στο Αγρίνιο ο Μπεργκ είπε: «Νομίζω ότι ήταν μία κακή μέρα για εμάς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν παίξαμε καλά. Πολλές μακρινές μπαλιές και εμείς δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε καμία πρώτη ή δεύτερη μπαλιά. Κι αυτό είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος έχει υψηλόσωμους αμυντικούς. Νομίζω ότι μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ. Κι αυτό εν τέλει έκανε τη διαφορά».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει πίεση μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο: «Όχι, διότι η σεζόν μόλις ξεκίνησε και θα είναι πολύ μεγάλη σε διάρκεια. Σίγουρα δεν είναι καλό και δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς έτσι. Κι ακόμη όταν έχουμε μια άσχημη μέρα και δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, πρέπει να παίζουμε καλύτερα για να νικάμε. Αλλά όπως είπα, ακόμη κι έτσι δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο δεν ήταν οφσάιντ και κακώς ακυρώθηκε. Δεν ξέρω, ακόμη και στις άσχημες μέρες μας πρέπει να παίρνουμε αυτά τα ματς. Και σ΄αυτό πρέπει να παίρνουμε αυτά τα ματς. Και σ΄αυτό θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το ματς με τη Θέλτα: «Πρέπει να κάνουμε καλές προπονήσεις αυτές τις μέρες πριν πάμε στην Ισπανία. Παρά το αποτέλεσμα που είχαμε στο τελευταίο ματς, θα πάμε εκεί έχοντας υψηλή αυτοπεποίθηση. Και θα πάμε στο Βίγκο για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.