Βόλεϊ

Μια νίκη και μια… ήττα για τον Παναθηναϊκό (Pics)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επικράτησε του Α.Ο. Θήρας με 3-0 σετ στον τελικό του «Ιωάννης Μαλακατές», ωστόσο έχασε τη Πέννυ Ρόγκα η οποία τραυματίστηκε.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, έφτασε εύκολα στη νίκη, στον τελικό του τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές», που διεξήχθη στο «Π. Γιαννακόπουλος», με 3-0 σετ (27-25, 25-14, 25-11 ), απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης, με τον κόσμο να δίνει το «παρών», παρακολουθώντας όμορφο θέαμα.

Οι «πράσινες» με όπλο το μπλοκ, κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ στην… κόψη του ξυραφιού, ενώ στα επόμενα δύο δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και τα κατέκτησαν με χαρακτηριστική ευκολία.

Στα άσχημα της αναμέτρησης, το τραυματισμός της Πέννυς Ρόγκα, μοναδικό λίμπερο της ομάδας, στο τρίτο σετ, όπου σε μια φάση που δε… μύριζε κίνδυνο, παραπάτησε και έπεσε κάτω σφαδάζοντας και κρατώντας το γόνατό της.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας της Ρόγκα και το κατά πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της.

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Ρίτσι,, Κωνσταντινίδου, Φιλντ Πολ, Μερτέκη, λίμπερο η Ρόγκα, Καρπουζά, Καββαδία, Λαγουδάκη, Καστάνου

Α.Ο. Θήρας (Οικονόμου): Βεργίδου, Γεωργιάδου, Zντοβτς, Μεταξά, Όστοιτς, Τέρζιτς, λίμπερο η Αρτακιάνου, Παναγιωτίδου Τσομπανίδου, Τσοχαντζή.

Exit mobile version