ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Από τον Β’ γύρο η 3η ξένη στην Α1! (pic)

Η ΕΟΚ αποφάσισε ορθά να επιτρέψει τις τρεις ξένες στη δωδεκάδα των ομάδων στα ματς της Α1 Γυναικών, με τον κανονισμό να ισχύει από τον Β' Γύρο του πρωταθλήματος, ώστε να προετοιμαστούν σωστά οι σύλλογοι.

Από τον Β' γύρο η 3η ξένη στην Α1! (pic)

Πανηγυρική δικαίωση του SDNA, που από την πρώτη στιγμή είχε κάνει γνωστό το ξαφνικό πρόβλημα που δημιουργούσε η νέα διάταξη της ΕΟΚ, που είχε περάσει τις τρεις ξένες από τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος. Το sdna.grήταν το μοναδικό Μέσο που παρουσίασε το μέγεθος του προβλήματος, ρώτησε την άποψη των ομάδων και πήρε θέση. Μετά την κατακραυγή από την πλειοψηφία των ομάδων η ΕΟΚ αναγκάστηκε να αλλάξει απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.