ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμφίβολοι για Λιέγη οι Σάμπα, Ιβανόφ και Ιμπάρμπο

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία. Διάστρεμμα ο Γουακάσο, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται εν όψει Πέμπτης.

Αμφίβολοι για Λιέγη οι Σάμπα, Ιβανόφ και Ιμπάρμπο

Δεν ξεκίνησε καλά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με την Σταντάρ στη Λιέγη την ερχόμενη Πέμπτη. Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, ο Στραματσόνι είδε τους Ιμπάρμπο και Ιβανόφ να κάνουν θεραπεία και γυμναστήριο, ενώ ο Σάμπα έχει υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και ακολούθησε θεραπεία. Όλοι τους είναι αμφίβολοι εν όψει του αγώνα της Πέμπτης.

Διάστρεμμα έχει υποστεί και ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος ωστόσο δεν αγωνίζεται ούτως ή άλλως απέναντι στη Σταντάρ, αφού είναι τιμωρημένος. Ρέις και Τελάντερ ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και ολοκλήρωσαν με γυμναστήριο, ενώ θεραπεία και γυμναστήριο έκανε ο Ξενόπουλος. Όσοι αγωνίστηκαν με την Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.