ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βγήκαν… μπροστά οι αρχηγοί

Ζέκα, Μπεργκ, Λεντέσμα και Στιλ ανέλαβαν την ευθύνη της ήττας από την Ξάνθη και υποσχέθηκαν άμεση αλλαγή εικόνας της ομάδας.

Βγήκαν... μπροστά οι αρχηγοί

Βγήκαν… μπροστά οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού μετά τη «γκέλα» με την Ξάνθη και ήταν εκείνοι που ανέλαβαν την ευθύνη της ήττας της ομάδας, δίνοντας υπόσχεση πως η ομάδα θα αλλάξει εικόνα άμεσα και συγκεκριμένα από το ματς της Λιέγης απέναντι στη Σταντάρ.

Μετά την ομιλία του Αντρέα Στραματσόνι στην προπόνηση της Δευτέρας, οι Στιλ, Ζέκα, Μπεργκ και Λεντέσμα ήταν εκείνοι που μίλησαν για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της πρώτης ήττας στο πρωτάθλημα και υποσχέθηκαν πως δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια εικόνα από κανέναν ποδοσφαιριστή, ειδικά αν κάποιος αγώνας «στραβώσει», όπως έγινε με την Ξάνθη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.