ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Σάσα Ομπράντοβιτς»

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει μεταξύ άλλων, τον Σάσα Ομπράντοβιτς.

«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Σάσα Ομπράντοβιτς»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, μετά την παραίτηση του Αργύρη Πεδουλάκη, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Ήδη πολλά ονόματα έχουν γραφτεί. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ντέιβιντ Πικ (Ισραηλινός δημοσιογραφός) στο στόχαστρο του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος αυτό το διάστημα δεν έχει ομάδα.

Ταυτόχρονα, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αναφέρει ότι στη λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Λουκά Μπάνκι και Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Ο πρώτος ήταν προπονητής της Αρμάνι ενώ για τον δεύτερο είχε ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός και πριν πάρει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.