ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Λιέγη

Βροχή στη Λιέγη (Pics)

Κρύο και βροχή συνάντησε η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Λιέγη, ενόψει του αυριανού ματς με τη Σταντάρ.

Βροχή στη Λιέγη (Pics)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν συνάντησε και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, όταν έφτασε στη Λιέγη. Η θερμοκρασία βρίσκεται γύρω στους 12 βαθμούς ενώ βρέχει συνεχώς. Οι συνθήκες που επικρατούν είναι φυσικά εντελώς διαφορετικές απ’ αυτές που έχουν συνηθίσει οι «πράσινοι» στην Ελλάδα, αλλά πρέπει φυσικά να προσαρμοστούν.

pao

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου  ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του «τριφυλλιού», στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

poa3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ