Το προπονητικό κέντρο των «πρασίνων» επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συνομίλησε για λίγη ώρα με τους Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης προπόνησης της ομάδας.

Οι τρεις τους τα είπαν για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και τα αποτελέσματα, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη. Ζήτησε τη νίκη στο ματς της Δευτέρας με τη Βέροια, ώστε η ομάδα να μείνει κοντά στην κορυφή λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την πίστη του και τη στήριξη του στους παίκτες και τις δυνατότητές τους.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά στα της προπόνησης Ζέκα, Σαμπά, Λεντέσμα έκαναν θεραπεία μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο ματς με την Σταντάρ Λιέγης, ενώ απών ήταν και ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος είδε το κρύωμα που τον ταλαιπωρεί να εξελίσσεται σε πνευμονία. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θέλησε να επιβαρύνει περισσότερο τους παίκτες του και όσοι αγωνίστηκαν στη Λιέγη έκαναν μόνο γυμναστήριο, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και δίτερμα.