ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τι είπε για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Αργεντινός

«Αν πρέπει να δώσω σε κάποιον το τηλέφωνό μου, θα το κάνω…»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, μιλώντας στη NOVA, αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αν πρέπει να δώσω σε κάποιον τον αριθμό μου για να επικοινωνήσει μαζί μου, θα το κάνω με ευχαρίστηση αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

«Αν πρέπει να δώσω σε κάποιον το τηλέφωνό μου, θα το κάνω…»

Ο Αργεντινός παράλληλα, αναφέρθηκε στα ματς με Σταντάρ Λιέγης και Ολυμπιακό, λέγοντας πως θέλει το δύο στα δύο…

Όσα δήλωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο στην κάμερα της NOVA: 

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και το γκολ που πέτυχε, ανέφερε:

«Είναι πάντα σημαντικό να σκοράρεις αλλά σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Πήραμε το τρίποντο και είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Παίξαμε δύο φορές απέναντί τους και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε παρά τις πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο τέρμα που πετύχαμε μας άνοιξε το δρόμο για να πετύχουμε και το δεύτερο και να νιώσουμε καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι ο κάθε παίκτης που μπαίνει μέσα, να έχουμε το ίδιο κίνητρο. Να δίνουμε όλοι τα πάντα, βασικοί και αλλαγές. Τα δίνω όλα, είτε όταν ξεκινάω είτε όταν έρχομαι από τον πάγκο. Έχουμε παίκτες που κάνουν το ίδιο και αυτό θέλουμε, να παλεύουν όλοι».

Για τα ματς με Σταντάρ και Ολυμπιακό:

«Προτιμώ τη νίκη και στα δύο ματς. Την Πέμπτη έχουμε ένα σημαντικό ματς, κάναμε απέναντί τους φανταστικό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχαμε τύχη για να πάρουμε κάτι. Μπορούμε με τον κόσμο μας να πάρουμε το πρώτο τρίποντο στο Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι της Κυριακής θα το σκεφτούμε αργότερα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το συμβόλαιό του και αν θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό:

«Δεν το σκέφτομαι, προπονούμαι και είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια. Η ομάδα θα αποφασίσει αν ενδιαφέρεται, μέχρι τώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου οπότε εγώ πρέπει να μένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Αν πρέπει να δώσω σε κάποιον τον αριθμό μου για να επικοινωνήσει μαζί μου, θα το κάνω με ευχαρίστηση αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.