ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέλει Στολ ο Παναθηναϊκός Superfoods! (Vids, pic)

Τον Μεξικανό Πολ Στολ, για τη θέση του point guard «κοιτάει» ο Παναθηναϊκός Superfoods, σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ.

Θέλει Στολ ο Παναθηναϊκός Superfoods! (Vids, pic)

Ο Ντέιβιντ Πικ ξαναχτύπησε… με τιτίβισμα, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον των «πράσινων», για τον 31χρονο Μεξικανό άσο, Πολ Στολ ο οποίος αγωνίζεται στη Ρωσία και την Άβτοντορ.

Ο Στιλ (1.80) είναι μεγαλωμένος (γεννήθηκε εκεί) στις ΗΠΑ, εκεί έμαθε το μπάσκετ αγωνιζόμενος στα κολέγια Lansing και Texas Pan American. Αγωνίστηκε στο Μεξικό μέχρι και το 2012, όπου πήρε μεταγραφή για την Μακάμπι Χάιφα. Από το 2015 και έπειτα φοράει τη φανέλα της Αβτοντόρ της Ρωσίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.