ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μακάμπι και γκαρντ σε πρώτο πλάνο

Μετά το άνετο απόγευμα στη Λευκάδα, ο Παναθηναϊκός Superfoods στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τη Μακάμπι (7/11), ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη το «σαφάρι» για τη μεταγραφή του γκαρντ.

Μακάμπι και γκαρντ σε πρώτο πλάνο

Στη Λευκάδα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να συνδυάσει ουσία και… συντήρηση δυνάμεων. Ο Τσάβι Πασκουάλ διαχειρίστηκε όσο πιο… «ανοιχτά» μπορούσε το ρόστερ του, το οποίο προερχόταν από το εξουθενωτικό 50λεπτο της Παρασκευής κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Το στοιχείο που σίγουρα θα σημειωθεί στο μπλοκάκι του Καταλανού τεχνικού, είναι η απόδειξη της πολύ καλής φόρμας στην οποία βρίσκεται η τριάδα των Καλάθη, Γκιστ και Σίνγκλετον, ενώ στα ίδια επίπεδα ακολουθεί και ο Γιάννης Μπορούσης που δείχνει πως προσαρμόζεται σιγά-σιγά στα νέα δεδομένα.

Η αναμέτρησης της Λευκάδας ανήκει στο παρελθόν. Από αύριο, οι «πράσινοι» ξεκινούν την προετοιμασία τους για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι, απέναντι στη Μακάμπι (7/11) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Απέναντι στους Ισραηλινούς και μπροστά στο κοινό του, ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες μετά την άδοξη ήττα στην Τουρκία και να «ατενίσει» το μέλλον από το 4-2.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 201.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στο θέμα του γκαρντ

Παράλληλα, στο παρασκήνιο τρέχουν και τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και πιο συγκεκριμένα αυτό της ενίσχυσης στη «θέση 1».

Ο Νο1 στόχος και «εκλεκτός» του Τσάβι Πασκουάλ, Μάρκο Πόποβιτς, θα αποτελούσε ήδη μέλος της «πράσινης οικογένειας» εάν δεν υπήρχε η εμπλοκή της νυν ομάδας του, Φουενλαμπράδα, η οποία αξιώνει για τη μεταγραφή του ένα ποσό αρκετά υψηλότερο της προσφοράς του Παναθηναϊκού. Όσο περνούν οι ώρες, η περίπτωση Πόποβιτς φαίνεται πως «ξεθωριάζει» για τους «πράσινους», καθώς οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές είναι ανυποχώρητες στο οικονομικό κομμάτι.

Παράλληλα, ο Ντέιβιντ Πικ φρόντισε να φέρει στο προσκήνιο άλλον έναν υποψήφιο «στόχο», μέσω twitter. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Μεξικανός Πολ Στολ έχει μπει στο «μικροσκόπιο» του «εξάστερου». Ο αμερικανοτραφής γκαρντ της ρωσικής Άβτοντορ λογίζεται σύμφωνα με φήμες ως η κύρια εναλλακτική λύση σε περίπτωση που «ναυαγήσουν» οριστικά οι διαπραγματεύσεις με τον Πόποβιτς.

Αντίθετα, δεν υπάρχει καμία επαφή των «πρασίνων» με τον πρώην καλαθοσφαιριστή της Μπασκόνια, Τζος Ακονιόν. Τη συγκεκριμένη φήμη την πυροδότησε το ποστάρισμα του Ισπανού δημοσιογράφου, Ιγκνάθιο Οχέδα, στο Twitter, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας. Ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να επαληθεύσει τα λεγόμενά του λίγες ώρες αργότερα, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με την περίπτωση του Νιγηριανού καθώς δεν είναι κοινοτικός και διαθέσιμος άμεσα στην Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.