ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κολλάει» στο οικονομικό του Πόποβιτς

Οι χρηματικές αξιώσεις της νυν ομάδας του Μάρκο Πόποβιτς στέκονται μέχρι στιγμής εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «πράσινους». Εναλλακτική λύση ο Στολ.

«Κολλάει» στο οικονομικό του Πόποβιτς

Οι οικονομικές αξιώσεις της Φουενλαμπράδα στέκονται εμπόδιο στην οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ του Μάρκο Πόποβιτς και του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο Κροάτης γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους» από την Παρασκευή, όντας διατεθειμένος να «σπάσει» το συμβόλαιο με την νυν ομάδα του, η οποία ωστόσο αξιώνει για τη μεταγραφή του διπλάσιο ποσό από αυτό που διατίθεται να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές ανέρχεται στις 100.000 ευρώ, με την ισπανική ομάδα να ξεκινά τις διαπραγματεύσεις από τις 200.000 ευρώ. Αντίθετα οι «πράσινοι» έχουν «κλειδώσει» την τελική προσφορά τους για τον 34χρονο γκαρντ στις 100.000 ευρώ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «σκληρό πόκερ» μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζεται και εντός της ημέρας, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί εισήγηση του Τσάβι Πασκουάλ και παρά τις δυσκολίες που εμφανίζονται, οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με αυτή την υπόθεση.

Η περίπτωση του Στολ

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ρίξει το «βάρος» στον Πόποβιτς, ωστόσο εάν και εφόσον δεν υπάρξει «happy end» σε αυτή την υπόθεση, ο σύλλογος θα αναγκαστεί να κοιτάξει αλλού.

Σύμφωνα με το tweet του έγκυρου δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ, οι «πράσινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του 31χρονου Μεξικανού άσου, Πολ Στολ, ο οποίος αγωνίζεται στη ρωσική Άβτοντορ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στη θέση «1» μπαίνει στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.