ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σενάρια και για Ακονιόν!

Νέο όνομα προστέθηκε στους υποψήφιους στόχους του Παναθηναϊκού Superfoods για τη θέση «1». Σύμφωνα με ισπανικές πηγές, «παίζει» δυνατά και το όνομα του Νιγηριανού, Τζος Ακονιόν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπασκόνια.

Σενάρια και για Ακονιόν!

Οι εξελίξεις στο μεταγραφικό «μέτωπο» του Παναθηναϊκού Superfoods «τρέχουν» με ταχύτητα… φωτός!

Οι δυσκολίες που προκύπτουν όσον αφορά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Πόποβιτς, αναγκάζουν τους «πράσινους» να κοιτούν και προς άλλες κατευθύνσεις. Μετά το «τιτίβισμα» του Ντέιβιντ Πικ το οποίο αποκάλυψε το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Πολ Στολ, ήρθε η σειρά του Ισπανού δημοσιογράφου, Ιγνάθιο Οχέδα να ρίξει στο «τραπέζι» το όνομα του 30χρονου Νιγηριανού γκαρντ, Τζος Ακονιόν!

screenshot_1

Ο Ακονιόν (1.80μ) έμεινε ελεύθερος από την Μπασκόνια και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η καριέρα του έχει όλα τα χαρακτηριστικά του… «γυρολόγου» καθώς μετά από τις τρεις εμφανίσεις του στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς (2013), αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Καλέβ Ταλίν, Παρτιζάν, Σάσαρι και Μπασκόνια ήταν οι μέχρι τώρα «σταθμοί» του Νιγηριανού γκαρντ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην Ισπανία πρόλαβε να αγωνιστεί 10 φορές (8.2π, 1.1 ριμπ., 1.1 ασίστ σε 15 λεπτά συμμετοχής μ.ο), ενώ οι καλύτερες επιδόσεις του σημειώθηκαν με τη φανέλα της Σάσαρι (15π., 1.7 ασίστ μ.ο). Ωστόσο, η διαφορά που παρουσιάζει η περίπτωση του Ακονιόν είναι το γεγονός πως ο παίκτης (αν και εφόσον αποκτηθεί) θα καλύπτει θέση ξένου καθώς δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.