ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΕΙ ΣΙ ΡΙΒΕΡΣ

«Σωστή η επιλογή μας να μην κάνουμε φάουλ»

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την ήττα από τον Ολυμπιακό, για την ακόμη μια ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά και την απουσία του Τζειμς Γκιστ.

«Σωστή η επιλογή μας να μην κάνουμε φάουλ»

Ο Αμερικανός πέτυχε μερικά κρίσιμα καλάθια στη ροή του αγώνα βοηθώντας τον Παναθηναικό Superfoods να πάρει ρυθμό. Πιο συγκεκριμένα, ο Κέι Σι σημείωσε  14 πόντους με 1/4 δίποντα και 4/5 τρίποντα, μάζεψε δύο ριμπάουντ, μοίρασε δύο ασίστ και πέτυχε ένα κλέψιμο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Δύο δύσκολες ήττες σε δύο παιχνίδια μέσα στη βδομάδα, τι συνέβη;

«Είναι πολύ δύσκολο. Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος παίζοντας το παιχνίδι μας αλλά στα τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού απλά δεν ήμασταν τυχεροί στις επιλογές μας και δεν μας βγήκαν».

Το ίδιο συνέβη και στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ακριβώς αυτό, οι κρίσιμες στιγμές ενός παιχνιδιού είναι αυτές που καθορίζουν το νικητή.»

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Που πιστεύεις ότι χάθηκε το παιχνίδι;

«Είχαμε μερικές κρίσιμες στιγμές στο παιχνίδι μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να δούμε τα βίντεο του αγώνα, να δούμε τι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο τώρα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε αυτή την ήττα, να ανασυνταχθούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι τη Δευτέρα.»

Πόσο σημαντική ήταν η απουσία του Τζέιμς Γκιστ σ΄αυτό το παιχνίδι;

«Απόλυτα σημαντική. Ο Τζέιμς είναι ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας. Είναι ένα μεγάλο μέρος που μας δίνει ενέργεια στο παιχνίδι μας. Μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα για την ομάδα. Μπορεί να πάρει ριμπάουντ, να κάνει τα πάντα για να πάρουμε κατοχή της μπάλας, να μπλοκάρει τον αντίπαλο να πετύχει καλάθια. Ήταν πολύ σημαντική η απώλεια του απόψε. Ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι που παίξαμε αρκετά καλά.»

Έπρεπε να γίνει φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα;

«Πιστεύω πως η επιλογή μας να μην γίνει φάουλ ήταν σωστή. Έπρεπε απλά να κάνουμε μια καλή άμυνα και να πάρουμε τη νίκη. Δεν υπήρχε άλλη σκέψη. Απλά μια καλή άμυνα και να πάρουμε μια ακόμη νίκη. Ειδικά με αυτόν τον αντίπαλο, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.