ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κίνδυνος προσφυγής στη FIFA λόγω Ρινάλντι!

Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει την καταβολή μίας δόσης περίπου ενάμισι μήνα, στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, όσον αφορά την αγορά του Λαουτάρο Ρινάλντι, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος προσφυγής στη FIFA.

Κίνδυνος προσφυγής στη FIFA λόγω Ρινάλντι!

Όπως αναφέρει το «Goal» οι 300.000 ευρώ, που πρέπει να καταβληθούν στην ομάδα της Αργεντινής, «χωρίστηκαν» σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόθηκε με τις υπογραφές, η δεύτερη έπρεπε να καταβληθεί στα τέλη Οκτωβρίου και η τελευταία στα τέλη του χρόνου.

Η δεύτερη δόση, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν έχει καταβληθεί ακόμα, με αποτέλεσμα, οι άνθρωποι της Αρχεντίνος Τζούνιορς, να σκέφτονται το ενδεχόμενο προσφυγής στη FIFA. Από πλευράς Παναθηναϊκού, υπάρχει η πρόθεση να καταβληθεί η δόση μέσα στις γιορτές, ωστόσο αν περάσει και το χρονικό διάστημα του Δεκεμβρίου (τρίτη δόση), πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πως θα γίνει κίνηση… από πλευράς Αρχεντίνος Τζούνιορς στην παγκόσμια συνομοσπονδία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...