ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ξεκαθαρίζει με Αρμάνι, έρχεται Αθήνα

Η «μεγάλη Πέμπτη» του Τζεντίλε!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε προβάρει τα… πράσινα, ο μάνατζερ του ξεκαθαρίζει το τοπίο σήμερα στο Μιλάνο και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας ο Ιταλός άσος να βρεθεί στην Αθήνα.

Η «μεγάλη Πέμπτη» του Τζεντίλε!

Από την πρώτη στιγμή, το panathinaikos24.gr, σας έχει ενημερώσει για την προσπάθεια απόκτησης του Αλεσάντρο Τζεντίλε από τον Παναθηναϊκό, την κατ’ αρχήν συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά και την τελική ευθεία του deal, το οποίο-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-θα πάρει σάρκα και οστά… σήμερα.

Ο εκπρόσωπος του Ιταλού άσου, αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τους ανθρώπους της Αρμάνι Μιλάνο, με σκοπό τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ούτως ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του Τζεντίλε με τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» επεδίωξαν να κάνουν συμφωνία για συμβόλαιο ενάμισι έτους, παρότι η ιταλική ομάδα δεν το συζητούσε, παρά έκανε λόγο για εξάμηνο δανεισμό και… βλέπουμε.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του παίκτη, υπήρξε δεδηλωμένη η πρόθεση να φορέσει τα πράσινα και ως εκ τούτου, έγινε και γίνεται προσπάθεια να λυθεί η συνεργασία με την ομάδα του Μιλάνου.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Αρμάνι, ο Τζεντίλε θα ταξιδέψει άμεσα για την Αθήνα, όπου θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο μέχρι το 2018.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.