Το δώρο του Panathinaikos24.gr στην Τσιλιγκίρη

Panathinaikos24 Team
02.01.2017 | 12:44
Το δώρο του Panathinaikos24.gr στην Τσιλιγκίρη | Panathinaikos24.gr

Το βιβλίο "ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΤΛΟΙ" κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες και ανοίγει τα μάτια στον κάθε ανιστόρητο που δεν γνωρίζει τι εστί Παναθηναϊκός. Ας το κάνουμε δώρο αυτές τις γιορτινές μέρες και ας ευχηθούμε περισσότερη αλήθεια το 2017 γι' αυτούς που έχουν κάνει επιστήμη το ψέμα

Οι μέρες που διανύουμε είναι οι κατάλληλες για να κάνεις δώρα στον κόσμο. Έτσι κι εμείς, σαν Panathinaikos24.gr αποφασίσαμε να κάνουμε ένα δώρο στη Χριστίνα Τσιλιγκίρη, την υπεύθυνη επικοινωνίας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που πριν από λίγες μέρες είχε την ονομαστική της εορτή. Ένα δώρο με μαθήματα ιστορίας, που θα την κάνουν να μάθει πως ο Παναθηναϊκός μετράει ΧΙΛΙΑΔΕΣ τίτλους και περισσότερους από κάθε άλλον σύλλογο σε αυτή τη χώρα.

Το βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες με τίτλο: «ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΤΛΟΙ» θα… σοκάρει την Τσιλιγκίρη. Και θα την κάνει να πιστέψει πως το χαρτάκι που της έδωσαν για να πει όσα είπε στη συνέντευξή της για τον ύμνο του Παναθηναϊκού έλεγε ψέματα. Αντί για το χαρτάκι, λοιπόν, που της έδωσαν (πληροφορίες που λένε πως το χαρτάκι ήταν ανορθόγραφο ελέγχονται ως ανακριβείς) εμείς θα της κάνουμε δώρο ένα βιβλίο 472 σελίδων, με 1.100 φωτογραφίες και με τους ΑΠΕΙΡΟΥΣ τίτλους του συλλόγου.

Καλή ανάγνωση και ευχόμαστε το 2017 να φέρει… αλήθειες!

vivlio