ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το «πάρτι» στο παρκέ και οι 9.000 «απαντήσεις»

Ο Άρης Λαούδης γράφει στο blog του στο SDNA για το... πάρτι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Δόξα Λευκάδας, τους 9.000 φίλους του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ, τον Νικ Καλάθη και τον τελικό του Κυπέλλου (18/2, 17:00).

Το «πάρτι» στο παρκέ και οι 9.000 «απαντήσεις»

Τι αναζητά ένας προπονητής πριν από do or die παιχνίδια; Να δει την ομάδα του φρέσκια, να δει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους, να τη βγάλει καθαρή χωρίς τραυματισμούς και βεβαίως να φτάσει σε μια άνετη νίκη που θα του επιτρέψει να κάνει την κατάλληλη διαχείριση. Ο Πασκουάλ λοιπόν έκανε το 4/4 στον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας, προετοιμάζοντας τον Παναθηναϊκό για τον τελικό με τον Αρη, το δεύτερο do or die παιχνίδι της φετινής σεζόν, μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.