ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, το ματς δεν ξεκινά»

Ο πρώτος διαιτητής του τελικού, Τόμι Σχινάς, ανέφερε κατηγορηματικά, πως αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, δεν πρόκειται να αρχίσει ο αγώνας.

«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, το ματς δεν ξεκινά»

Ο πρώτος ρέφερι του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της Nova, για το απρόοπτο που έχει προκύψει, τονίζοντας πως εκείνος δεν πρόκειται να αρχίσει το παιχνίδι, αν δεν τηρηθούν όλα όσα έχουν συμφωνηθεί.

Αναλυτικά:

«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, το ματς δεν πρόκειται να αρχίσει. Πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι, δεν παίρνω καμία ευθύνη για το αν συμβεί κάτι. Είναι στο χέρι της ΕΟΚ και της αστυνομίας. Εγώ τους έδωσα επιπλέον 15 λεπτά να βρουν τη λύση, αλλά όσον αφορά εμένα, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αρχίσει η αναμέτρηση, αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Το πρόβλημα είναι πως στις θέσεις των επισήμων, όπου έπρεπε να καθίσουν άνθρωποι και φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, βρίσκονται φίλαθλοι του Άρη, κάτι που καθιστά επικίνδυνη την κατάσταση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.