ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ξεκαθάρισε το τοπίο ο Βραζιλιάνος

“Γράφονται ψέματα, θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό”

Αποκαλυπτικός ο Ροντρίγκο Μολέντο για τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροντρίγκο Μολέντο, στην κάμερα της Nova:

«Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι χαρούμενος για τα ωραία σχόλια και την αναγνώριση που υπάρχει προς το πρόσωπο μου. Αλλά θα ήθελα να πω ότι δουλεύω πάντα για το καλύτερο. Είναι λογικό ένας Βραζιλιάνος να σκέφτεται πάντα το ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα του, αλλά θέλω να τονίσω ότι χαίρομαι που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που μου άνοιξε και πάλι τις πόρτες. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Αθήνα και θα ήθελα να πω ότι ορισμένα πράγματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Δεν είναι σωστά.

Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά μου στον Παναθηναϊκό. Βέβαια το μέλλον μου δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, εξαρτάται και από τον σύλλογο. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, όμως θα ήθελα να επισημάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσω τον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος και πολύ καλά εδώ και πάλι ξαναλέω ότι ορισμένα από αυτά που γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και συνεχίζω την πορεία και την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου, ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε, πως δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις, αναφορικά με την επέκταση ή όχι της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.