ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρεπορτάζ

Είπαν στον Τζεντίλε να μείνει, χωρίς να παίζει

Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πρότειναν στον Ιταλό να μείνει απλά για να προπονείται, αλλά ο τελευταίος απάντησε αρνητικά.

Είπαν στον Τζεντίλε να μείνει, χωρίς να παίζει

Το σίριαλ Τζεντίλε-Παναθηναϊκός, είχε άδοξο τέλος καθώς ο Ιταλός δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή του και πάνω απ’ όλα τη θέλησή του να παίξει μπάσκετ.

Μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις του τελευταίο διαστήματος και τα ανεπιβεβαίωτα σενάρια για νυχτοπερπατήματα, το ποτήρι ξεχείλισε, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε μια απόφαση σωστή και γενναία.

Ο Καταλανός θεωρώντας πως ο Τζεντίλε επί της ουσίας έπαιζε εις βάρος άλλων, πήρε την απόφαση μετά το ματς με την Νταρουσάφακα να αποκλείσει τον Ιταλό από την ομάδα και τυπικά, μετά το DNP με τον Άρη, ο Τζεντίλε ήταν ξένο σώμα. Ο Πασκουάλ του ανακοίνωσε πως δεν τον υπολογίζει πια με τον Ιταλό να τα μαζεύει και να ετοιμάζεται για την πατρίδα του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι του πρότεινε ο Παναθηναϊκός, ποια η απάντηση του Τζεντίλε

Ο Σάντρο Τζεντίλε έπαιζε στον Παναθηναϊκός με τη μορφή δανεισμού από την Ολίμπια Μιλάνο, μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρακτικά μέχρι το καλοκαίρι είναι παίκτης των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον Ιταλό να μείνει στην Ελλάδα να συνεχίζει να προπονείται με τους υπόλοιπους χωρίς να υπολογίζεται όμως για τα παιχνίδια, κάτι το οποίο αρνήθηκε ο Τζεντίλε.

Οι «πράσινοι» θέλησαν ακόμα και σε αυτή την περίπτωση να δώσουν μια νέα ευκαιρία στον Σάντρο, θεωρώντας πως μέσα από τις προπονήσεις θα μπορέσει να γυρίσει το… χαρτί και να αποδείξει πως μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα κερδίσει με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του Πασκουάλ. Κάτι το οποίο δε δέχτηκε ο Ιταλός, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει πλέον ομάδα να τον δώσει δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.