Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Κάποιοι τα φοράνε απλά για να μην κρυώνουν!»

Δεν άφησε ασχολίαστη τη νέα καταγγελία των αδελφών Αγγελόπουλων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Δείτε τι είπε μέσω instagram!

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κινούνται νομικά κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για την ανάρτηση που είχε κάνει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, για τον διαιτητή Πηλοΐδη, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αθλητικός δικαστής έχει στα χέρια του την καταγγελία, η οποία αφορά την ανάρτησή του στις 24/1: «Πηλοΐδης – Λαμόνικα οδηγούν το… θρήνο προς τη δόξα, αξίζει κάποιος να φτιάξει όλα τα ωραία περσινά και προπέρσινα του Πηλοΐδη… sopist ακούς;».

Όπως αναφέρει το SDNA.gr, ο αθλητικός δικαστής έχει καλέσει για παροχή εξηγήσεων τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την επόμενη Τρίτη 14 Μαρτίου. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ζητούν νέα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Γιαννακόπουλο, η οποία θα έχει χρονική διάρκεια ενός έτους.

Παράλληλα, μέσω της καταγγελίας τους ζητούν από τον Αθλητικό Δικαστή να επιβάλει πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Γιαννακόπουλο και 15.000 στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

👖👖👖καποιοι τα φορανε απλα για να μην κρυωνουν

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

Exit mobile version