ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τιμωρήθηκε ο Γκιστ για το σχόλιο στο Instagram!

Ο Τζέις Γκιστ, μετά από καταγγελία της ΚΑΕ ΟΣΦΠ, τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή. Διαβάστε ποια η ποινή του Αμερικανού.

Τιμωρήθηκε ο Γκιστ για το σχόλιο στο Instagram!

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος σε σχόλιό του σε ανάρτηση του συμπαίκτη του, Νίκου Παππά, είχε αναφέρει ένα γνωστό σύνθημα των οπαδών του «τριφυλλιού», για τον Έλληνα άσο.

Μετά από καταγγελία της ΚΑΕ ΟΣΦΠ (και προς τον αθλητή και προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods), o αθλητικός δικαστής, επιλήφθηκε του θέματος, τιμωρώντας τον άσο του Παναθηναϊκού Superfoods, με αυστηρή έγγραφη επίπληξη, απαλλάσσοντας την «πράσινη» ΚΑΕ.

Αναλυτικά: «Για  την από 16-03-2017 δήλωση -ανάρτηση του, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης με πρόσκληση για την ανάκληση αυτής με δημόσια δήλωση του, εντός 10 ημερών από την δημοσίευση της παρούσας απόφασης”.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.