ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραζνάτοβιτς: «Ανεπιθύμητος για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς, λόγω Σπανούλη»

Ο διάσημος ατζέντης, αυτός που πήγε τον Σπανούλη στον Ολυμπιακό, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μίλησε για τις σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ραζνάτοβιτς: «Ανεπιθύμητος για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς, λόγω Σπανούλη»

Ο περίφημος ατζέντης, βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο «Νίκολα Τέσλα», όπου έκανε διάλεξη στους φοιτητές.

Ο Ραζνάτοβιτς, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σπανούλη και γύρισε το χρόνο στο 2010, τονίζοντας πως γνώριζε ότι ο Ζοτς θα θύμωνε μαζί του, ενώ ανέφερε πως είναι ανεπιθύμητος στο ΟΑΚΑ.

«Ακολουθώ πάντα πιστά τους πελάτες μου, ακόμη και αν οι αποφάσεις τους έχουν κόστος σε εμένα. Είναι γνωστό άλλωστε το τι συνέβη το καλοκαίρι του 2010 με τον Βασίλη Σπανούλη, όταν αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν στενός μου φίλος, είχαμε καλή σχέση, αλλά ο Σπανούλης ήταν αποφασισμένος και ήθελε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα ήταν ο ηγέτης της.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχε αποφασίσει πως αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον και τον στήριξα. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό υπάρχει αντιπαλότητα όπως υπάρχει ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν. Ήξερα πως οι σχέσεις μου με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα χάλαγαν αν ο Βασίλης επέλεγε τον Ολυμπιακό, όπως και συνέβη. Ο Ζέλικο πήρε άσχημα αυτή την εξέλιξη, θύμωσε μαζί μου και οι σχέσεις μας χάλασαν. Πλέον, εδώ και πέντε χρόνια, δεν μου επιτρέπουν να επισκέπτομαι το ΟΑΚΑ γιατί μου είπαν πως δεν είμαι επιθυμητός από τους οπαδούς των “πρασίνων” καθώς έχουν πρόβλημα μαζί μου, ενώ εδώ και τρία χρόνια δεν έχω πάει ούτε έναν παίκτη μου στον Παναθηναϊκό.

Ο Ομπράντοβιτς, εδώ και εφτά χρόνια, από την μετακίνηση του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, δεν μου μιλάει, δεν έχουμε επαφή, αλλά αυτό πάντως δεν έχει αποτελέσει εμπόδιο στο να πάω παίκτες μου στην Φενέρμπαχτσε», ήταν τα λόγια του Σέρβου μάνατζερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.