ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσακωμός Τζέιμς με οπαδό του Παναθηναϊκού στο Instagram (Pics)

Διαδικτυακή αντιπαράθεση με οπαδό του Παναθηναϊκού Superfoods, είχε ο Μάικ Τζέιμς.

Τσακωμός Τζέιμς με οπαδό του Παναθηναϊκού στο Instagram (Pics)

Συγκεκριμένα, στο λογαριασμό του Αμερικανού στο τουίτερ, ένας οπαδός του τριφυλλιού, ο οποίος έγραφε από εναν λογαριασμό που ποτέ δεν είχε δημοσιεύσει κάτι, “επιτέθηκε” στον Τζέιμς, λέγοντάς του, κάτω από μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει πριν τη σειρά με την Φενέρ, το εξής: «Αν δεν θες να μείνεις πήγαινε πίσω στον Κολοσσό Ρόδου ή στην Λοκομοτίβ Κουμπάν», ενώ στη συνέχεια έβρισε με χυδαίο τρόπο τον Αμερικανό.

Ο Τζέιμς απάντησε άμεσα: «Δεν έπαιξα ποτέ στην Λόκο αδελφέ. Τουλάχιστον να ξέρεις τι λες», κρατώντας την ψυχραιμία του και έχοντας χιούμορ. Ο οπαδός επέστρεψε όμως, λέγοντας το εξής: «Δεν με νοιάζει που έπαιξες. Τώρα παίζεις στον Παναθηναϊκό, τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης και θα πρέπει να σέβεσαι αυτή τη φανέλα», με τον Τζέιμς να απαντά: «Εντάξει αδελφέ. Κάτι άλλο;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.