ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:00 (COSMOTESPORTS4 - PANATHINAIKOS24.GR)

Στο ΣΕΦ για να το σηκώσει

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Φάληρο και τον τελικό των τελικών με τον Ολυμπιακό, με στόχο να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα μέσα στο "σπίτι" του "αιωνίου" αντιπάλου - Με την αποστολή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στο ΣΕΦ για να το σηκώσει

Με τη σειρά να έχει πάει στα 4 παιχνίδια και τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 2-2, απόψε θα κριθούν τα πάντα. Απόψε, ο νικητής στο κατάμεστο ΣΕΦ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, με την ευχή όλων, φυσικά, να γίνει ένα ήρεμο παιχνίδι σε καλές συνθήκες και χωρίς ακρότητες, που δεν έχουν καμία σχέση με το μπάσκετ και γενικότερα με τον αθλητισμό.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με ανεβασμένο ηθικό στο ΣΕΦ. Μετά την εύκολη νίκη τους στο πρόσφατο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, οι “πράσινοι” θέλουν να κάνουν πράξη το γνωστό σύνθημα των φίλων του “τριφυλλιού” και να πάρουν το πρωτάθλημα στο Παλέ. Αυτό ζήτησαν, άλλωστε, και οι περίπου 50 οπαδοί της ομάδας που έδωσαν χθες το “παρών” στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, με σκοπό να τονώσουν το ηθικό των παικτών.

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν υπάρχουν. Οι “πράσινοι” πηγαίνουν υπερπλήρεις στο ΣΕΦ για το μεγάλο παιχνίδι. Το ματς αρχίζει στις 21:00, θα μεταδοθεί από την COSMOTE TV και φυσικά οι αναγνώστες του panathinaikos24.gr από νωρίς θα μπουν στο κλίμα με το LIVE της αναμέτρησης.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μαζί με την αποστολή απόψε θα βρεθεί και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα δώσει το “παρών” στο ντέρμπι, παρακολουθώντας, φυσικά, το ματς δίπλα στον πράσινο πάγκο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.