ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΙΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟ

Οπαδοί σε Ουζουνίδη: «Εσύ είσαι ο Παναθηναϊκός»

Panathinaikos24 Team
23.06.2017 | 17:03
Οπαδοί σε Ουζουνίδη: «Εσύ είσαι ο Παναθηναϊκός» | Panathinaikos24.gr

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο μόνος που στηρίχθηκε από τους εξαγριωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά το «ντου» στα γραφεία της ΠΑΕ.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, πάνω από 10 εξαγριωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ, επιτέθηκαν φραστικά σε στελέχη της ομάδας, ενώ χτυπήθηκε ελαφρώς και ο Χρήστος Παναγόπουλος. Αυτός, ο οποίος στηρίχθηκε από τον κόσμο δεν είναι άλλος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Εσύ είσαι ο Παναθηναϊκός. Μείνε στην ομάδα και κάνε ό, τι είναι να κάνεις. Σε στηρίζουμε και το ξέρεις. Μείνε να φτιάξεις την ομάδα», είπαν, μεταξύ άλλων, οι οπαδοί στον Εβρίτη τεχνικό, ο οποίος στη συνέχεια είχε συζητήσεις με στελέχη της ΠΑΕ για την επόμενη μέρα.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει θέμα παραίτησης Ουζουνίδη. Ο κοουτς συνεχίζει, αλλά θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Ελληνας τεχνικός θέλει να πάρει κάποιες εγγυήσεις, για τη συνέχεια, προκειμένου να φτιάξει όπως αυτός θέλει την ομάδα και να μη συνεχιστεί η εικόνα… διάλυσης που έχει δημιουργήσει όλη αυτή τη ζοφερή κατάσταση στην ομάδα.

Ενότητες